Mikä on hiuspaja HIMA?

 

My story


Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Itse hiuspaja HIMA on toiminut kotonamme syksystä 2017 ja ennen sitä työskentelin vuokratuoliyrittäjänä useamman vuoden ajan. Nyt tunnen olevani kirjaimellisesti kotona!

Kotona työskentely tarjoaa vapaamman ja rennomman asiakaskohtaamisen ja asiakastöiden aikatauluttaminen on huomattavasti liukuvampaa kuin normaalissa liiketyöympäristössä. Yliopiston maisteriopintoni ovat vielä kesken ja tällä ratkaisulla pystyn siis yhdistämään kaikki muut elämän osa-alueet kätevästi toimivaksi meidän arkeen. Saan tehdä niitä asioita, mistä todella pidän eikä tarvitse tinkiä mistään.

HIMAn perustamisen myötä pääsen toteuttamaan myös monipuolisempia tekniikoita ja hiuspajani mahdollistaa joustavamman ja asiakasläheisemmän työskentelyn. Lisäbonuksena saan viettää aikaa enemmän perheeni kanssa ja mikä tärkeintä, olla kouluikäisten lasteni lähellä.


- Hiuspaja HIMA on avoinna sopimuksen mukaan.

- Tulethan paikalle sovittuna aikana, sillä työskentelen kotonani ja varsinaista odotustilaa ei valitettavasti ole.

- Jos saavut autolla niin pihassamme on hyvin parkkitilaa.

- Soitathan aina ovikelloa ja odotat, että tulen avaamaan.

Maksuvälineenä käy  yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käytössä myös mobiili- ja tekstiviestimaksut.

HUOM! En toteuta kemiallisia käsittelyitä alle 16-vuotiaille ammattieettisistä syistä.ps. Teen myös opettajan töitä ammatillisen koulutuksen puolella ja pidän osaltani huolta, että alallemme kouluttautuu uusia monipuolisia osaajia! Minulla on koulutus- ja opetuskokemusta sekä yksityiseltä, että julkisen sektorin puolelta.