RITUAALIT


Koulutus- ja opetustyöskentely

Olen tehnyt opetus- ja koulutustyötä niin julkisella - kuin yksityisellä sektorilla muutaman vuoden ajan. Minulla on ammatillisen opettajan pätevyys toimia hius- ja kauneudenhoitoalan sekä liiketalouden parissa.

Syksyllä 2020 aloitin työskentelemään oman yrittäjyyden lisäksi Yritystoiminnan lehtorina Jyväskylässä, Koulutuskuntayhtymä Gradialla. Teen siis opetustyötä sekä yritysvalmentajan töitä kymmenien eri toimialojen yrittäjien parissa.

Tulevaisuudessa pystyn maisteriopintojeni myötä työskentelemään koulutusteknologian asiantuntijan tehtävissä ja opettamaan myös tieto- ja viestintätekniikan puolella.

Mentorointi

Oletko kiinnostunut opiskelusta tai opinnoista työn ohella? Jos vastasit kyllä ja tarvitset valmennusta, tsemppiä, neuvoja ja pientä ohjausta valintojesi/opintojesi kanssa, laita minulle viestiä niin ratkaistaan ongelmasi yhdessä!

Olen suorittanut erilaisia tutkintoja yrittäjyyden ohella ja minulla on kokemusta useamman vuoden ajalta työelämän ja opiskelujen yhdistämisestä. Tunnen maamme tutkintojärjestelmän ja olen tutustunut erilaisiin tutkinnonsuoritustapoihin. Lisäksi olen opiskellut useissa oppilaitoksessa, eri koulutusasteilla ja uskon, että kokemuksistani sekä substanssin tuntemisesta johtuen minulla on vastauksia kysymyksiisi.

Lähesty reippaasti!

Yhteistyö

Olen äärimmäisen motivoinut tekemään yhteistyötä eri alojen innovatiivisten tekijöiden, yritysten ja organisaatioiden kanssa. Oli kyse sitten tapahtumasta, ideasta, yksittäisestä asiasta tai keikkatyöstä niin ota yhteyttä 040 580 2004 tai laita sähköpostia ritu@r-koodi.fi .